Premium Gold 2.0 Számlacsomag

Premium Gold 2.0 Számlacsomag

Számlavezetési szolgáltatás - Premium Gold 2.0 számlacsomagba gyűjtöttük a lakossági számlacsomagok legnépszerűbb elemeit, és különböző szolgáltatásokat kedvezményesen kínálunk.

A Premium Gold 2.0 számlacsomag a következő kedvezményes szolgáltatásokat kínálja Önnek:

Számlavezetési díj 0 Ft/hó
Kedvezményes forint készpénzfelvétel belföldön Raiffeisen automatából 4 db:0 Ft
Átutalás belföldön forintban Raiffeisen Direktneten keresztül 0 Ft
Beszedés - Közüzemi díjak beszedése 0 Ft
Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön 0 Ft
Betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás külföldön 0 Ft
Betétikártya-szolgáltatás -Premium Start OKOSkártya az első évben 0 Ft*
OKOSkártyához köthető utazási biztosítás az első évben 0 Ft

Amennyiben Ön a számlájához kapcsolódóan ingyenes készpénzfelvételre vonatkozó nyilatkozatot tesz, 150 ezer Ft erejéig 2 db készpénzfelvételt belföldön forintban bármely ATM-ből díjmentesen végezhet.

* A második évtől nem kerül felszámításra az aktuális éves díj, ha az Ügyfél a díjterhelést megelőző év során legalább 500 000 Ft összegben hajt végre vásárlási tranzakciókat a bankszámlához/hitelkártya számlához tartozó fő- és társkártyákkal. Egyéb esetben a Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Listában a dombornyomott Start OKOSkártyára megállapított éves díj kerül terhelésre.

 

Megnyitom online

Visszahívást kérek

  • bankfiók felkeresése nélkül
  • videós azonosítás
  • szerződést e-mailben küldjük
  • regisztrációja után visszahívjuk és időpontot egyeztetünk
  • szerződéskötés személyes tanácsadójával bankfiókban

 

A Premium Banking szolgáltatás igénybe vételének feltételei, a Raiffeisen Premium Gold 2.0 Számlacsomag kondíciói elérhetőek a hatályos Premium Banking Kondíciós Listában, valamint a Lakossági Raiffeisen bankszámla, elektronikus szolgáltatások Kondíciós Listában, a www.raiffeisen.hu internetes oldalon vagy bankfiókjainkban.

A Premium bankkártyák működésére vonatkozó részletes leírást és feltételrendszert a Raiffeisen Bankkártyák szórólapon, a Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Listában a Bank honlapján vagy bankfiókjainkban találhat.

A bankszámla szerződés feltételeit a Bank Lakossági Üzletszabályzata, és a bankszámlára vonatkozó egyedi szerződés tartalmazza.

EBKM: 0.01%


KÉRDÉSE VAN?

Kérjen visszahívást, tudjon meg mindent a bankszámláról!