Premium hitelkártya-szolgáltatás

A Raiffeisen Premium Banking exkluzív hitelkártyái számottevő kedvezményeket kínálnak Önnek.

A Raiffeisen Bank hitelkártyáinak Európán kívüli használatát biztonsági okok miatt kérjük, jelezze a 0-24 órán át hívható telefonos banki szolgáltatásunkon - Premium Direkt, a +36-80-488-488-as telefonszámon. Banki tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja.

Hitelkártyáinkkal pénzvisszatérítést kaphat!

 

OneCard Standard Hitelkártya

  • 5-3-1% -os pénzvisszatérítés,
  • a pénzvisszatérítésen felül 3-20% azonnali kedvezményt kaphat kijelölt partnerüzleteinkben.

OneCard Gold Hitelkártya

Az 5-3-1% pénzvisszatérítésen felül további kiemelt szolgáltatásokat nyújt:

  • Exkluzív aranykártyát emelt szintű utazási biztosítással
  • A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren egy kellemes, exkluzív váróban töltheti a repülés előtti várakozási időt. Felhívjuk figyelmét, hogy a belépés feltételei 2019. április 1-jétől megváltoztak. További részletek és a belépés aktuális feltételei: mastercard.hu/lounge ,
  • Ingyenes Fast Track sáv a budapesti reptéren, csak mutassa fel Raiffesien Mastercard Gold kártyáját és jusson be várakozás nélkül.
  • BudapestAréna Prémium Lounge exkluzív társalgóban hangolódhat az előadásra, ahol frissítőkkel és snackkel is kedveskednek Önnek és családjának.
  • A Gyors Sáv bejáraton Ön gyorsan és kényelmesen léphet be a BudapestArénába.
  • Számos állandó és időszakos kedvezmény várja a Mastercard Premium Programban.

THM értékek:

OneCard Standard Hitelkártya: 34,7 - 37,2%,

OneCard Gold Hitelkártya esetén: 37,6 - 39,5%

A THM meghatározása a 2020.07.22-én aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A megadott THM érték OneCard Standard Hitelkártya esetén 375.000 Ft-os hitelkeretre, OneCard Gold Hitelkártya esetén a minimális 700.000 Ft-os hitelkeretre és 1 éves futamidőre vonatkozik. A hitelkártya nem egyenletes törlesztésű hitelnek minősül.

Hitelfelvétel előtt kérjük, olvassa el tájékoztatónkat a kamatkockázatról. Felhívjuk szíves figyelmét a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóvédelmi honlapjára, az ott található termékleírásokra, összehasonlítást segítő alkalmazásokra, (hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program). Felhívjuk továbbá figyelmét az MNB tájékoztatójára a túlzott eladósodottság kockázatairól.

A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön Premium Banking tanácsadójánál, a Premium Direkt telefonos ügyfélszolgálaton (+3680-488-488), vagy a www. raiffeisen.hu és www.onecard.hu internetes oldalon, illetve a Premium Banking Kondíciós Listában valamint a Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Listában.