Ugrás a tartalomhoz

Premium Gold 2.0 Számlacsomag

Premium Gold 2.0 Számlacsomag

Premium Banking ügyfeleinknek egy csomagba gyűjtöttük a lakossági számlacsomagok legnépszerűbb elemeit, és a különböző szolgáltatásokat kedvezményesen kínáljuk.

A Premium Gold 2.0 számlacsomag a következő kedvezményes szolgáltatásokat kínálja Önnek:

Számlavezetési díj 0 Ft/hó
Kedvezményes forint készpénzfelvétel Raiffeisen automatából 4 db:0 Ft
Forint átutalás Raiffeisen Direktneten keresztül 0 Ft
Közüzemi díjak beszedése 0 Ft
Raiffeisen bankkártyával történő vásárlás 0 Ft
Premium Start OKOSkártya az első évben 0 Ft*
OKOSkártyához köthető utazási biztosítás az első évben 0 Ft

Amennyiben Ön a számlájához kapcsolódóan ingyenes készpénzfelvételre vonatkozó nyilatkozatot tesz, 150 ezer Ft erejéig 2 db készpénzfelvétel bármely belföldi ATM-ből díjmentes.

* A második évtől nem kerül felszámításra az aktuális éves díj, ha az Ügyfél a díjterhelést megelőző év során legalább 500 000 Ft összegben hajt végre vásárlási tranzakciókat a bankszámlához/hitelkártya számlához tartozó fő- és társkártyákkal. Egyéb esetben a Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Listában a dombornyomott Start OKOSkártyára megállapított éves díj kerül terhelésre.

ÉRDEKEL

A Premium Banking szolgáltatás igénybe vételének feltételei, a Raiffeisen Premium Gold 2.0 Számlacsomag kondíciói elérhetőek a hatályos Premium Banking Kondíciós Listában, valamint a Lakossági Raiffeisen bankszámla, elektronikus szolgáltatások Kondíciós Listában, a www.raiffeisen.hu internetes oldalon vagy bankfiókjainkban.

A Premium bankkártyák működésére vonatkozó részletes leírást és feltételrendszert a Raiffeisen Bankkártyák szórólapon, a Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Listában a Bank honlapján vagy bankfiókjainkban találhat.

A bankszámla szerződés feltételeit a Bank Lakossági Üzletszabályzata, és a bankszámlára vonatkozó egyedi szerződés tartalmazza.

EBKM: 0.01%


KÉRDÉSE VAN?

Kérjen visszahívást, tudjon meg mindent a bankszámláról!