Hitelek

A Raiffeisen Premium Banking minden pénzügyi igényére megoldást kínál. A Raiffeisen Bank szabad felhasználású és lakáshitel termékei biztosítják ügyfeleink pénzügyi lehetőségeinek kiszélesítését. Hiteligény esetén is keresse Premium Banking tanácsadóját, aki személyre szabott ajánlatokkal várja Önt.

 

Lakáshitelek és szabad felhasználású hitelek ingatlan fedezettel

Ingatlant vásárolna a közeljövőben? Nagyobbra és tágasabbra cserélné lakását? Régi lakáshitelét olcsóbbra cserélné? Mi segítünk a finanszírozásban! Válasszon aktuális jelzáloghitel ajánlataink közül, és találja meg álmai otthonát.  

Amennyiben Ön nem lakásvásárlásra, hanem egyéb célra (pl. szabad felhasználás, lakásfelújítás vagy energetikai korszerűsítés) szeretne jelzáloghitelt igényelni, arra is van megoldásunk!  

További információk

 

Szabad felhasználású hitelek ingatlanfedezet nélkül

Idén különlegesen egzotikus úti célt választana? Esetleg belevágna végre egy régóta tervezett hobbiba, mint a fényképezés, zongorázás, lovaglás, búvárkodás vagy valamilyen extrém sport? Vagy felújítaná lakását, de nem akarja ezért jelzálogjoggal terhelni ingatlanát?

Premium tanácsadója segítségével könnyen kiszélesítheti pénzügyi lehetőségeit.

Válassza Személyi Kölcsönünket, amely kedvező kamat mellett vehető igénybe, és bármilyen célra fordítható, kamata és törlesztő részlete pedig a futamidő végéig változatlan marad.

További információk

 

Bankszámlahitelek

Előfordult már, hogy hónap végén pénzre volt szüksége? Időnként váratlan kiadással találja szemben magát, amire nincs elegendő fedezet a számláján? Erre is van megoldásunk! Igényeljen Raiffeisen Bankszámlahitelt meglévő Premium Banking számlájához, mely kedvező kamat mellett kínál biztonsági tartalékot.

További információk