Ugrás a tartalomhoz

Premium betétikártya-szolgáltatás, hitelkártya-szolgáltatás

A Premium Banking exkluzív bank - és hitelkártyák kedvezményeket is nyújtanak Önnek.

Az Európán kívüli Raiffeisen kártyahasználatot biztonsági okok miatt kérjük, jelezze a 0-24 órán át hívható Premium Direkt telefonos ügyfélszolgálatunkon, a +36-80-488-488-as telefonszámon. Banki tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja.

 

Betéti bankkártyáink Premium Gold 2.0 Számlacsomaghoz:

Premium Start OKOSkártya

  • az első évben a bankkártya, és a hozzá köthető utasbiztosítás díjmentes,
  • Premium partnerkedvezményeket nyújt,
  • egyérintéses funkcióval rendelkezik.

Premium VISA Gold betéti kártya

 

Hitelkártyáinkkal vásárlásai után pénzvisszatérítést kap!

OneCard Standard Hitelkártya

  • vásárlások után 5-3-1% -os pénzvisszatérítés,
  • a pénzvisszatérítésen felül 3-20% azonnali kedvezménnyel vásárolhat kijelölt partnerüzleteinkben.

OneCard Gold Hitelkártya

Az 5-3-1% pénzvisszatérítésen felül további kiemelt szolgáltatásokat nyújt:

  • Exkluzív aranykártyát emelt szintű utazási biztosítással
  • A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren egy kellemes, exkluzív váróban töltheti a repülés előtti várakozási időt. Felhívjuk figyelmét, hogy a belépés feltételei 2019. április 1-jétől megváltoztak. További részletek és a belépés aktuális feltételei: mastercard.hu/lounge
  • Számos állandó és időszakos kedvezmény várja a Mastercard Premium Selection programjában..


THM értékek:
OneCard Standard Hitelkártya: 37,6%,
OneCard Gold Hitelkártya esetén: 39,9%

A THM meghatározása a 2018.06.04-én aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A megadott THM érték OneCard Standard Hitelkártya esetén 375.000 Ft-os hitelkeretre, OneCard Gold Hitelkártya esetén a minimális 700.000 Ft-os hitelkeretre és 1 éves futamidőre vonatkozik.

Hitelfelvétel előtt kérjük, olvassa el tájékoztatónkat a kamatkockázatról. Felhívjuk szíves figyelmét a Magyar Nemzeti Bank fogyasztóvédelmi honlapjára, az ott található termékleírásokra, összehasonlítást segítő alkalmazásokra,(hitelkalkulátor, háztartási költségvetés-számító program). Felhívjuk továbbá figyelmét az MNB tájékoztatójára a túlzott eladósodottság kockázatairól.

A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön Premium Banking tanácsadójánál, a Premium Direkt telefonos ügyfélszolgálaton (+3640-488-488), vagy a www. raiffeisen.hu és www.onecard.hu internetes oldalon, illetve a Premium Banking Kondíciós Listában valamint a Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Listában