Útkövető

Tartalom megjelenítő

Tartalom megjelenítő


Megtakarítások, befektetések

Teremtse meg velünk anyagi biztonságát. Egyszeri vagy rendszeres megtakarításokkal és befektetésekkel, közép- és hosszú távon kedvező hozamot érhet el, miközben pénze gyarapodását folyamatosan nyomon követheti.

MEGTAKARÍTÁSOK

Válasszon megtakarítási termékeink sokaságából, melyekkel lépésről lépésre elérheti kitűzött céljait. Ehhez kedvező kamatokat kínálunk rövid és hosszabb távra is.

BEFEKTETÉSEK

A Premium Bankingben elérhető befektetési termékválasztékunk lehetővé teszi, hogy a konzervatív és a kockázatvállalóbb ügyfeleink is megtalálják a pénzügyi céljaiknak megfelelő megoldást. Pénzügyi tervezés során számszerűsítjük azokat a lehetőségeket, melyek az Ön élethelyzetéhez, befektetési szokásaihoz, pénzügyi terveihez igazodva, személyre szabottan jelölik ki az optimális pénzügyi eszközöket.

Széles befektetési kínálatunkból választhat:

Az általunk kínált befektetési alapokat Rendszeres Befektetés keretein belül is megvásárolhatja, így kis összegek rendszeres megtakarításával elérheti hosszú távú pénzügyi céljait.

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT, ÉS SZEMÉLYRE SZABOTT KALKULÁCIÓÉRT LÁTOGASSA MEG A RENDSZERES BEFEKTETÉS WEBOLDALÁT


EGYEDI DEVIZAÁRFOLYAMOK

Befektetéseinek megosztása érdekében különböző devizák közötti átváltást kezdeményezhet, a Raiffeisen Direktneten elérhető, azonnali áras devizakonverzió szolgáltatásunk segítségével.  A speciális devizaváltás alsó összeghatára 1000 forint.

A devizaváltás akkor lehetséges, ha Ön rendelkezik legalább egy devizaszámlával. Devizaszámlát azért érdemes (EUR vagy USD) nyitnia, mert:

  • a Raiffeisen DirektNet, internetbankban a  devizaváltás árazása rendkívül kedvező,
  • akár naponta többször is válthat devizát, amennyiben szeretné kihasználni az árfolyammozgásokat.

Raiffeisen Direktnet hozzáférést és devizaszámlát a Premium Banking tanácsadójánál igényelhet.
 

ÖNGONDOSKODÁS

a jövőbeli anyagi biztonság és gyarapodás záloga.

A hosszú távú gondolkodás, a folyamatosság és a megtakarítás különböző befektetési formák közötti megosztása nyújtja a legjobb védettséget egy nehezen kiszámítható, változó világban.
Az Ön élethelyzetéhez igazodó személyes pénzügyi tervünk igényei teljes skáláját lefedi. Szánjon egy órát kifejezetten Premium Banking ügyfeleinknek elérhető személyes pénzügyi tervezési szolgáltatásunkra!