LoungeKey szolgáltatás - Premium Banking

Útkövető

Tartalom megjelenítő

LoungeKey szolgáltatás

Prémium betétikártya-szolgáltatáshoz [Mastercard Platina betéti kártya]

Élvezze a felszállás előtti pillanatokat! A LoungeKey szolgáltatás igénybevételével élményekkel feltöltött idővé varázsolhatja a várakozást. Az erre feljogosító Mastercard kártyákkal, a LoungeKey weboldalával és mobil applikációjával könnyen és gyorsan hozzáférhet a következő szolgáltatásokhoz, bármely repülőtársasággal utazik, bármilyen jeggyel rendelkezik:

  • belépés több mint 1000 exkluzív reptéri váróba, több mint 120 országban, a világ több mint 400 repterén
  • gasztronómiai, spa és vásárlási lehetőségek és élmények

A szolgáltatás díja Raiffeisen Premium Banking ügyfelek részére:

  • Mastercard Platina betéti bankkártya birtokos részére: 35 dollár / fő / alkalom
  • Kártyabirtokos vendége(i) részére: 35 dollár / fő / alkalom

A LoungeKey szolgáltatás igénybevétele:

Ha még nem regisztrált:
   1. Regisztráljon Mastercard bankkártyával a www.loungekey.com/RaiffeisenPremium weboldalon.

   2. Hozza létre a saját online profilját (felhasználó név és jelszó) a szolgáltatás igénybevételéhez!

   3. Töltse le a Loungkey mobilapplikációt okostelefonjára, az App Store vagy a Google Play Áruház segítségével.

 

Indítom a regisztrációt

Ha már regisztrált:
   1. Utazásai előtt mindig ellenőrizze a repülőtéren a LoungeKey várók meglétét, elérhetőségét, nyitva tartását és elérhető szolgáltatásait! Ehhez használja a várókereső mobilapplikációt!

A LoungeKey ügyfelek beengedhető vendégeinek számát az egyes várók külön szabályozzák. Az erre vonatkozó feltételeket a várókeresőben ellenőrizheti.

A megengedett tartózkodási időt az egyes várók külön szabályozzák. Időbeli korlátozás alkalmazása esetén előfordulhat, hogy a kezdeti időszak lejárata után a váróba történő ismételt belépés engedélyezett. Erről az egyes várók külön határoznak. A konkrét szabályokra vonatkozó bővebb információk a várókeresőben találhatók meg.

   2. Az utazás során a váróba történő belépéshez jelezze LoungeKey tagságát és mutassa fel, majd használja Mastercard bankkártyáját!


FONTOS INFORMÁCIÓK

Az okostelefonos mobilapplikácó használatához online profilt (felhasználónév és jelszó) kell létrehozni a www.loungekey.com/Raiffeisen/Premium weboldalon keresztül.

A regisztráció során az ügyfél jogosultsága a fizetési kártya adatainak megadásával kerül ellenőrzésre, ami a profilhoz tartozó feltételek és az igénybe vehető várók hozzárendelését biztosítja.

Az ellenőrzés hitelesítése az ügyfél részére kibocsátott fizetési kártyával történik. Ezért a regisztráció során a jogosultság ellenőrzése céljából 1$-os átmeneti terhelés történik a kártyán, amely a jogosultság ellenőrzése után (általában 10 munkanapon belül) eltávolítása kerül.

Az exkluzív várókról a www.airport.mastercard.com oldalon is tájékozódhat, és megkeresheti az utazása során meglátogatni kívánt LoungeKey prémium reptéri várót.

A várókba vendégek beléptetése is engedélyezett. A várókban a bevihető vendégek száma többnyire nem korlátozott. Ettől eltérő szabályozás esetén a szükséges információk a várókeresőben találhatók meg.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a felmerülő költségek pontos megállapítása akkor biztosítható, ha a LoungeKey ügyfél a kártyát a váróba történő belépéskor bemutatja.

LoungeKey mobilalkalmazás felhasználási feltételei
LoungeKey honlap felhasználási feltételei